

Seoul Campus Schedule 2024/25

Class Period		Time Allotment
08:20 - 08:40	Morning Meeting	20 mins
08:40 - 9:30	Block 1	50 mins
9:30 - 10:20	Block 2	50 mins
10:20 - 10:50	Snack & Recess	30 mins
10:50 – 11:40	Block 3	50 mins
11:40 – 12:30	Block 4	50 mins
12:30 - 13:20	Lunch / Recess PK-2 (12:30-12:55) Lunch G3-5 (12:55-13:20) Lunch	25 mins lunch 25 mins recess
13:20 – 14:10	Block 5	50 mins
14:10 – 3:00	Block 6	50 mins

SC Schedule A



on Half Day 2024/25

Class Period		Time Allotment	
08:20 - 08:30	Morning Meeting (Abbreviated)	10 mins.	
8:30-9:20	Block 1	50 mins.	
9:20-10:10	Block 2	50 mins.	
10:10-11:00	Block 3	50 mins.	
11:00 - 11:25	Picnic Lunch (NO recess)	25 mins.	
11:25 - 11:30	Dismissal	5 mins.	
11:30 Dismissal			

SC Schedule B

on Half Day 2024/25



Class Period		Time Allotment	
08:20 - 08:30	Morning Meeting (Abbreviated)	10 mins.	
8:30-9:20	Block 4	50 mins.	
9:20-10:10	Block 5	50 mins.	
10:10-11:00	Block 6	50 mins.	
11:00 - 11:25	Picnic Lunch (NO recess)	25 mins.	
11:25 – 11:30	Dismissal	5 mins.	
11:30 Dismissal			